CATEVA TRUCURI PRACTICE PENTRU PREPARAREA VALIZEI

Faceți o listă
Faceți-vă o listă de lucruri esențiale pe care vă puteți baza în timp ce călătoriți. Bineînțeles ca ea va fi mereu modificata, dar va servi ca punct de plecare. Deci, sunt sigur că nu uit nimic! Nu știu alții cum sunt, dar eu tind să-mi uit peria de păr acasă! De asemenea, important să vă gândiți la încărcătoarele pentru aparatele electronice. Dacă veți călători în afara României, asigurați-vă că aveți adaptorul potrivit pentru zona respectiva. Un adaptor universal de călătorie este cea mai bună alegere pentru a călători oriunde în lume, fără să vă faceți griji de fiecare dată dacă vă puteți conecta dispozitivele.


Rulați hainele
Ani de zile, mi-am pliat cu grija hainele, dar de când le rulez, am câștigat mult spațiu în valize! În plus față de economisirea spațiului, rularea îmbrăcămintei într-un tub reduce șansele ca la destinație hainele sa fie foarte șifonate. Folosesc această tehnică atunci când călătoresc cu o geantă, un rucsac și chiar un bagaje în timpul unei călătorii de afaceri.

valiza-calatorii


Bagaj de mana bine echipat
Geanta mea este întotdeauna bine echipată când călătoresc. Unele lucruri practice de reținut: un stilou, hârtie, dopuri pentru urechi, protecție pentru ochi, căști, dezinfectant de mâini. Dacă aveți o geantă mare sau un bagaje de cabina, puteți adăuga o pereche suplimentară de șosete și lenjerie de corp. Mai bine să fim bine echipați, în cazul în care ni se rătăcește valiza pentru o zi sau două. Amintiți-vă, de asemenea, că în geanta se mână și în bagajul de cabină, produsele lichide nu trebuie să depășească 100 ml.


Trusa “gata de plecare”
Cui nu i s-a întâmplat sa uite un articol de toaletă. Așa că am pregătit o mica trusa gata de utilizare în care să las o periuță de dinți, o pastă de dinți format mic, o perie mică de păr etc. Înainte de a pleca, trebuie să adaug medicamente dacă este cazul.valiza-plecare


O pereche de pantofi multifuncționala
Este mult mai ușor să vă faceți bagajele atunci când aveți o pereche de pantofi confortabili și multifuncționali pe care să puteți purta cu un ansamblu de zi, elegant sau la moda! Identificați această pereche de pantofi, iar procesul dvs. va fi mult simplificat!

Întrebați-va un lucru înainte sa ieșiți pe ușa: aveți pașaportul și cartea de credit? Dacă da, orice altceva se poate cumpăra!

Și tu, care sunt trucurile tale pentru a-ți face valiza în mod eficient?

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s